[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations30111533
h-index3120
i10-index6339

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 5، شماره 3 - ( پاييز 1382 ) ::
جلد 5 شماره 3 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی کیفیت گندم‌های نان ایران بر اساس زیرواحدهای گلوتنین سنگین
صدیقه بحرائی
چکیده:   (3448 مشاهده)
تنوع زیرواحدهای گلوتنین سنگین (HMW-GS ) در مکان‌های ژنی Glu-1 در 86 لاین و رقم از گندم‌های نان موجود در برنامه‌های بهنژادی گندم کشور با استفاده از روش SDS-PAGE بررسی گردید. مجموعاً 14 نوع آلل و 31 ترکیب آللی در گندم‌های نان مورد مطالعه تشخیص داده شد. جفت زیرواحد 2***+12` در ژنوم D که به عنوان زیرواحدهای نادر در توده‌های بومی پاکستان قبلاً گزارش شده است، در ارقام بولانی، سرخ تخم، و کویر که حاصل تلاقی سرخ تخم می‌باشد، و از توده‌های بومی سیستان و بلوچستان هستند، مشاهده گردید. میانگین کلی امتیاز کیفیت گندم‌های نان بر اساس زیرواحدهای گلوتنین سنگین برابر 6/7 از 10 شد که کیفیت نسبتا خوبی را نشان داد. در این بررسی گندم‌های نان اینیا، مارون، سایسون، زاگرس، پاستور، تجن، N-75-15،N-75-11،C-79-16، C-79-18 با امتیاز کیفیت برابر ده به عنوان بهترین کیفیت و الموت، شهریار، هامون، C-73-20، C-78-2, C-75-5، C-78-18 با امتیاز چهــار تا پنــج به عنوان پائین‌ترین کیفیت بر اساس زیرواحدهای گلوتنین سنگین تعیین گردیدند. با توجه به نقش مهم زیرواحدهای گلوتنین سنگین به عنوان نشانگر ژنتیکی کیفیت آرد و پخت نان، نتایج تحقیق حاضر یک برآورد ژنتیکی از کیفیت گندم‌های نان در ایران در مقایسه با ارقام خارجی به دست داده است.
واژه‌های کلیدی: گندم نان، کیفیت، گلوتنین سنگین، بیوتیپ آللی، SDS-PAGE .
متن کامل [PDF 155 kb]   (1225 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/12/11 | پذیرش: 1393/12/11 | انتشار: 1393/12/11
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Bread wheat quality evaluation based on the high molecular weight glutenin subunits. علوم زراعی 2003; 5 (3)
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-375-fa.html

بحرائی صدیقه. ارزیابی کیفیت گندم‌های نان ایران بر اساس زیرواحدهای گلوتنین سنگین. نشریه علوم زراعی ایران. 1382; 5 (3)

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-375-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 3 - ( پاييز 1382 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4645