[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations30061530
h-index3120
i10-index6339

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 13، شماره 4 - ( زمستان 1390 ) ::
جلد 13 شماره 4 صفحات 696-684 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر شوری بر تغییرات پروفایل پروتئینی درگیاهچه گندم نان (Triticum aestivum L.) رقم روشن
محمود ملکی، محمدرضا تقوی، هوشنگ علیزاده، کاظم پوستینی، سیرویس عبدمیشانی
مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی کرمان
چکیده:   (4636 مشاهده)
به منظور ارزیابی اثر شوری بر پروفایل پروتئینی گیاهچه‌های گندم نان رقم روشن، آزمایش گلخانه‌ای در سال 1388 در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران به اجرا گذاشته شد. در این تحقیق گیاهچه‌های گندم رقم متحمل روشن، به مدت 17 روز تحت تاثیر شوری 200 میلی مولار قرار داده شدند. به منظور مقایسه تغییرات پروفایل پروتئینی برگی در تیمار شوری و شاهد از روش پروتئومیکس استفاده گردید. پروتئین‌های برگ با استفاده از روش TCA-استون استخراج و با استفاده از الکتروفورز ژل دوبعدی در محدوده pH 4-7 جداسازی شدند. تعداد 200 لکه پروتئینی به طور تکرار پذیر در ژل‌ها شناسایی و مورد تجزیه آماری قرار گرفتند. تعداد 23 لکه با استفاده از طیف سنج جرمی MALDI-TOF-TOF شناسایی شدند. از بین این لکه‌ها، 4 لکه کاهش بیان‌ و 19 لکه افزایش بیان‌ داشتند. از جمله پروتئین‌هایی که بیان آنها افزایش یافت، گلوتامین سنتتاز، آسکوربات پراکسیداز، سوپر اکسید دیسموتاز، رابیسکو اکتیواز بوده و از جمله پروتئین‌هایی که بیان آنها کاهش یافت، فروکتوز بیس فسفات آلدولاز و oxygen-evolving enhancer protein 2 بودند. بسیاری از این پروتئین‌ها در تنظیم متابولیسم کربوهیدرات، نیتروژن و حذف رادیکال‌های فعال اکسیژن نقش اساسی دارند. این تحقیق تا حدودی توانست پروتئین‌های دخیل در تحمل گیاهچه‌های گندم ‌رقم روشن به تنش شوری را شناسایی کند.
واژه‌های کلیدی: پروتئومیکس، تنش شوری و گندم نان.
متن کامل [PDF 285 kb]   (1708 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/11/28 | پذیرش: 1393/11/28 | انتشار: 1393/11/28
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of salinity on changes in protein profile in seedling of wheat (Triticum aestivum L.) cv. Roshan . علوم زراعی 2012; 13 (4) :684-696
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-108-fa.html

ملکی محمود، تقوی محمدرضا، علیزاده هوشنگ، پوستینی کاظم، عبدمیشانی سیرویس. اثر شوری بر تغییرات پروفایل پروتئینی درگیاهچه گندم نان (Triticum aestivum L.) رقم روشن . نشریه علوم زراعی ایران. 1390; 13 (4) :684-696

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-108-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 4 - ( زمستان 1390 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4645