[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations32371504
h-index3220
i10-index6938

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 4، شماره 4 - ( زمستان 1381 ) ::
جلد 4 شماره 4 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی درمقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia)
محمد مجتبی کامل منش ، محمد تقی آساد
چکیده:   (3731 مشاهده)
به منظور بررسی میزان تغییرات کل فنل آزاد,کل آمینواسیدهای آزاد, پرولین آزادوکل پروتئین برگ در واکنش به آلودگی با شته روسی گندم، آزمایشی بر روی هفت ژنوتیپ گندم که دارای درجات مختلف مقاومت به شته روسی بودند, در شیراز در سال 1378 انجام شد. نتایج نشان داد که آلودگی ناشی از شته روسی گندم باعث ایجاد تنش در تمام ژنوتیپ ها گردید, به طوری که کل فنل آزاد در تمام ژنوتیپ ها بعد از آلودگی افزایش یافت. سطح بالای مقاومت ژنوتیپ ها با پرولین آزاد تجمع یافته قبل از آلودگی در ارتباط بود (r=0.87,p<0.01). هم چنین بعد از آلودگی میزان پرولین آزاد در ژنوتیپ های مقاوم با سرعت بیشتری تجمع نمود. نتایج نشان داد که پروتئین کل ژنوتیپ های مقاوم نسبت به ژنوتیپ های حساس بیشتر می باشد. از طرفی آلودگی به شته روسی گندم باعث کاهش میزان پروتئین کل در تمام ژنوتیپ ها گردید. هم چنین نتایج نشان داد که ارزش شاخص سمیت (نسبت کل فنل آزاد به کل آمینو اسیدهای آزاد) با مقاومت گیاه به شته روسی گندم در ارتباط بوده (r=0.73,p<0.05), به طوری که ژنوتیپ های مقاوم تر از ارزش بالاتری برخوردار بودند.
واژه‌های کلیدی: گندم نان، شته روسی، فنل، پرولین و مقاومت
متن کامل [PDF 154 kb]   (1410 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/12/11 | پذیرش: 1393/12/11 | انتشار: 1393/12/11
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Kamelmanesh M M, Assad M T. Evaluation of some biochemical factors for resistance of seven bread wheat (Triticum aestivum L.) genotypes to Russian aphid (Diuraphis noxia). Iranian Journal of Crop Sciences. 2003; 4 (4)
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-397-fa.html

کامل منش محمد مجتبی، آساد محمد تقی. ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی درمقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia). نشریه علوم زراعی ایران. 1381; 4 (4)

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-397-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 4 - ( زمستان 1381 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 40 queries by YEKTAWEB 4710