[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations30111533
h-index3120
i10-index6339

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 6، شماره 1 - ( بهار 1383 ) ::
جلد 6 شماره 1 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
واکنش ارقام مختلف گندم و جو نسبت به عوامل بیماری باکتریائی نواری غلات
فرید بیکی، علی علیراده، غلام خداکرمیان
چکیده:   (3916 مشاهده)
برای ارزیابی واکنش تعدادی از ارقام مختلف گندم وجو به عوامل بیماری باکتریائی نواری غلات (Bacterial leaf streak of graminae) ، واکنش 52 رقم گندم و 12 رقم جو در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار و در شرائط مزرعه‏ای، مورد بررسی قرار گرفت. بذرهای ارقام یاد شده در پائیز 1378 در مزرعه مؤسسه تحقیقات البرز کرج کاشته شدند. در بهار 1379، 20 روز پس از آلوده‏سازی گیاهچه‏ها با سوسپانسیون باکتری‌ها با غلظتی درحدود cfu/ml109 ، رتبه‏بندی میزان مقاومت و حساسیت ارقام مخنلف بر حسب درصد آلودگی بر روی سطوح برگ‌های پائینی، از 1% الی 75% و در پنج سطح مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که در گندم، ارقام قفقاز، سرداری ،P.K ، عدل و گلستان حساس‏ترین و ارقام کاوه، ماهوتی، مارون، شیرودی، چناب، نیک‏نژاد، بیات، مغان1، موروکو، کراس‏آزادی، اروند، هیرمند و البرز مقاوم‏ترین ارقام بودند. در جو نیز ارقام زرجو، کارون، دشت و گوهرجو به عنوان حساس‏ترین و ارقام ارس، ارم و والفجر مقاوم‌ترین ارقام بودند.
واژه‌های کلیدی: گندم، جو، باکتری نواری، مقاومت، حساسیت.
متن کامل [PDF 157 kb]   (3871 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/12/10 | پذیرش: 1393/12/10 | انتشار: 1393/12/10
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Reaction to Xanthomonas translucens pvs. cerealis& translucens in wheat and barley cultivars. علوم زراعی 2004; 6 (1)
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-357-fa.html

بیکی فرید، علیراده علی، خداکرمیان غلام. واکنش ارقام مختلف گندم و جو نسبت به عوامل بیماری باکتریائی نواری غلات. نشریه علوم زراعی ایران. 1383; 6 (1)

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-357-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 6، شماره 1 - ( بهار 1383 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4645