| تجزیه کمی و کیفی ساپونین های واریته های مختلف یونجه و بررسی رابطه آنها با مقاومت به سرخرطومی برگ یونجه | 
								
								  | محمود باقری    ،    بهمن یزدی صمدی    ،    حجت اله مظاهری لقب    ،    کاظم پوستینی    | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
                                
								  | چکیده:       (4798 مشاهده) | 
								
								  | این مقاله فاقد چکیده میباشد. | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  | متن کامل  [PDF 435 kb] 
                                    
                                     
                                     
                                    
									  
                                       (1556 دریافت) | 
								
								  | نوع مطالعه:  پژوهشي |
                                  موضوع مقاله: 
                                  تخصصي دریافت: 1393/12/11 | پذیرش: 1393/12/11 | انتشار: 1393/12/11
 | 
                                
                                  
                                    |  | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  | ارسال نظر درباره این مقاله | 
                                
                                |  | 
								
								  |  |