[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations32391506
h-index3220
i10-index6938

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 16، شماره 2 - ( تابستان 1393 ) ::
جلد 16 شماره 2 صفحات 136-125 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر محلول‌پاشی نانو کلات آهن، فراورده‌های اسید آمینه و آب مغناطیسی بر میزان پروتئین و ترکیب اسید‌های چرب روغن سویا(Glycine max) در زمان‌های مختلف برداشت
پری طوسی ، مهدی تاج‌بخش ، مسعود اصفهانی
دانشجوی دکتری دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
چکیده:   (5824 مشاهده)

به منظور بررسی تأثیر محرک‌های رشد شیمیایی و آلی و زمان برداشت بر خصوصیات کیفی سویا رقم ویلیامز، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک‌های کامل تصادفی با 24 تیمار و 3 تکرار در سال 1391 در مؤسسه تحقیقات برنج کشور (رشت) اجرا ‌شد. فاکتور اول، محلول‌پاشی مواد شامل 1- نانوکلات آهن (دو در هزار)، 2- کادوستیم (5/0 در هزار)، 3- آمینول فورته (دو در هزار)، 4- آب مغناطیسی (20 لیتر در متر مربع)، 5- کمپوست زباله شهری (10 تن در هکتار با نسبت 1/0 در آب اضافه شد)، 6- کود حیوانی (کود گاوی، 10 تن در هکتار با نسبت 1/0 در آب اضافه شد) و 7- کود شیمیایی نیتروژن خالص (پنج در هزار از منبع اوره) به همراه یک تیمار شاهد و فاکتور دوم، سه زمان برداشت 1- هنگامی که رطوبت دانه در غلاف‌های ساقه اصلی 25-20 درصد بود 2- هنگامی که رطوبت دانه در غلاف‌های ساقه اصلی 15-14 درصد بود (زرد شدن بیش از 95 درصد غلاف) 3- هنگامی که رطوبت دانه در غلاف‌های ساقه اصلی 12-10 درصد بود (رسیدگی کامل غلاف‌ها)، منظور شدند. مقایسه میانگین اثر متقابل تیمارها نشان داد که محلول‌پاشی نانو کلات آهن در زمان برداشت دوم بیشترین میزان اسید اولئیک (1/27 درصد)، عملکرد دانه و پروتئین (به ترتیب 4062 و 1503کیلوگرم در هکتار) و عملکرد روغن (1014 کیلوگرم در هکتار) را دارا بود. بیشترین میزان اسید استئاریک و اسید لینولنیک (به ترتیب 52/4 و 61/10 درصد) در تیمار آب مغناطیسی بدست آمد. براساس نتایج این آزمایش و با توجه به ترکیب اسیدهای چرب (اولئیک و لینولئیک)، محلول‌پاشی نانوکلات آهن و زمان برداشت دوم باعث افزایش کمیت و کیفیت محصول سویا شد.

واژه‌های کلیدی: آمینول فورته، اسید اولئیک، سویا، کود دامی وکمپوست.
متن کامل [PDF 243 kb]   (3716 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/11/26 | پذیرش: 1393/11/26 | انتشار: 1393/11/26
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Tousi P, Tajbakhsh M, Esfahani M. Effect of spray application of nano-Fe chelate, amino acid compounds and magnetic water on protein content and fatty acids composition of oil of soybean (Glycine max) in different harvest time. Iranian Journal of Crop Sciences. 2014; 16 (2) :125-136
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-38-fa.html

طوسی پری، تاج‌بخش مهدی، اصفهانی مسعود. اثر محلول‌پاشی نانو کلات آهن، فراورده‌های اسید آمینه و آب مغناطیسی بر میزان پروتئین و ترکیب اسید‌های چرب روغن سویا(Glycine max) در زمان‌های مختلف برداشت. نشریه علوم زراعی ایران. 1393; 16 (2) :125-136

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-38-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 2 - ( تابستان 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4710