[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations32371504
h-index3220
i10-index6938

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1390 ) ::
جلد 13 شماره 1 صفحات 205-194 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی روابط میزان روغن و پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی در سویا با استفاده از تجزیه علیت و تجزیه همبستگی‌های متعارف
بهرام مسعودی ، محمدرضا بی همتا ، سیدعلی پیغمبری ، حمیدرضا بابائی
دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده:   (4203 مشاهده)
جهت مشخص کردن روابط میزان روغن و پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی، 364 ژنوتیپ سویا در یک طرح آگمنت در مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج در سال 1384 مورد ارزیابی قرار گرفتند. محاسبه ضرایب همبستگی ساده نشان داد که اکثر صفات زراعی مورد ارزیابی بجز تعداد دانه در غلاف، دارای همبستگی منفی و معنی دار با میزان روغن و اکثر صفات زراعی مورد ارزیابی بجز میزان روغن و تعداد دانه در غلاف، دارای همبستگی مثبت و معنی دار با میزان پروتئین در سطح احتمال یک درصد می باشند. نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام و تجزیه علیت نشان دادند که صفات میزان پروتئین دانه و تعداد روز از جوانه زنی تا شروع گلدهی دارای اثر مستقیم منفی و وزن صد دانه دارای اثر مستقیم مثبت روی میزان روغن بودند. صفات وزن صددانه از اثر مستقیم مثبت و میزان روغن دانه و وزن خشک تک بوته از اثر مستقیم منفی زیاد روی میزان پروتئین برخوردار بودند. تجزیه همبستگی متعارف برای مجموعه صفات عامل عملکرد و عامل کیفیت بذر به معرفی دو زوج متغیر انجامید که زوج اول "عملکرد دانه و تعداد دانه در تک بوته" و " میزان روغن " و زوج دوم "عملکرد دانه و تعداد غلاف" و "میزان پروتئین" نامگذاری شدند.
واژه‌های کلیدی: پروتئین، تجزیه رگرسیون گام به گام، تجزیه علیت، تجزیه همبستگی‌های متعارف، روغن و سویا.
متن کامل [PDF 155 kb]   (1149 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/11/28 | پذیرش: 1393/11/28 | انتشار: 1393/11/28
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Masoudi B, Bihamta M, Peyghambari S, Babaie H. Relationships of grain oil and protein contents with some important agronomic traits in soybean using path and canonical correlation analyses. Iranian Journal of Crop Sciences. 2012; 13 (1) :194-205
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-151-fa.html

مسعودی بهرام، بی همتا محمدرضا، پیغمبری سیدعلی، بابائی حمیدرضا. ارزیابی روابط میزان روغن و پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی در سویا با استفاده از تجزیه علیت و تجزیه همبستگی‌های متعارف. نشریه علوم زراعی ایران. 1390; 13 (1) :194-205

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-151-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1390 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4710