[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
داوران::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
پایگاه های نمایه کننده نشریه::
مقالات آماده انتشار::
::
دریافت فایل های مورد نیاز
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات آماری
میانگین بازه زمانی فرآیند داوری و نرخ پذیرش 90 روز
نرخ پذیرش 34%
بازه زمانی فرآیند داوری و پذیرش 135 روز
..
نمایه ها

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations30061530
h-index3120
i10-index6339

Home - CABI.org
About the Journal | Journal of English Language Teaching, Applied  Linguistics And Literature

Linkedin Logo | The most famous brands and company logos in the world



اکسپت و چاپ مقالات ISC | چاپ مقاله اشراق

International Journal of Health Policy and Management - Indexing and  Abstracting






 
..
:: دوره 16، شماره 1 - ( بهار 1393 ) ::
جلد 16 شماره 1 صفحات 61-51 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه در کشت مخلوط یونجه و اسپرس
حسن مجیدی دیزج، داریوش مظاهری، قدرت‌اله صباحی، مجتبی میراب زاده
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده:   (6460 مشاهده)
به منظور بررسی اثر کشت مخلوط بر عملکرد و کیفیت علوفه یونجه و اسپرس آزمایشی به صورت کرت‌های خرد شده در زمان در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه‌ تکرار در مزرعه آموزشی وپژوهشی پردیس کشاورزی و ‌منابع طبیعی دانشگاه تهران (کرج) در دو سال 1389و 1390 اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل تک کشتی یونجه، تک کشتی اسپرس، ،۵٠ درصد یونجه (بر اساس تیمار کشت خالص)+‌۵٠ درصد اسپرس (بر اساس تیمار کشت خالص) به صورت یک‌‌در‌‌‌‌میان،۵٠ درصد ‌ یونجه+‌۵٠ درصد ‌اسپرس به صورت دو در‌میان‌، ‌۷۵ درصد یونجه +٢۵ درصد اسپرس، ٢۵ درصد یونجه‌+۷۵ درصد اسپرس،‌١٠ درصد اسپرس‌+١٠٠ درصد یونجه،‌٢٠ درصد اسپرس‌+١٠٠ درصد یونجه و ٣٠ درصد اسپرس +١٠٠ درصد یونجه بودند. نتایج نشان داد که اثر سال و نسبت اختلاط بر عملکرد علوفه خشک تولیدی معنی‌دار بودند. بیشترین عملکرد علوفه در کشت مخلوط از تیمار افزایشی 100 درصد یونجه+30 درصد اسپرس (5011 کیلوگرم در هکتار) و کمترین آن از کشت خالص یونجه (3954 کیلوگرم در هکتار) و اسپرس (3989 کیلوگرم در هکتار) حاصل شد. اثر نسبت اختلاط بر صفات میزان پروتئین خام، ماده خشک قابل هضم، الیاف غیر محلول در شوینده‌های اسیدی، خاکستر علوفه و الیاف خام معنی‌دار بود. اثر سال برمیزان الیاف غیر محلول در شوینده های اسیدی و اثر متقابل سال× نسبت اختلاط، بر میزان ماده خشک قابل هضم معنی‌دار بودند. بیشترین مقدار پروتئین خام (24 درصد)، الیاف غیر‌محلول در شوینده‌های اسیدی (29 درصد)، خاکستر علوفه (3/7 درصد) و الیاف خام (2/32 درصد) از کشت خالص یونجه به دست آمد و بیشترین ماده خشک قابل هضم علوفه نیز مربوط به تیمار خالص اسپرس بود (90 درصد). بیشترین مقدار نسبت برابری زمین در هر دو سال نیز مربوط به تیمار افزایشی 100 درصد یونجه+ 30 درصد اسپرس بود (26/1 در سال اول و 28/1 در سال دوم). براساس نسبت برابری زمین، تیمار 100 درصد یونجه + 30 درصد اسپرس برترین تیمار شناخته شد.
واژه‌های کلیدی: اسپرس، پروتئین خام، نسبت برابری زمین و یونجه.
متن کامل [PDF 273 kb]   (4128 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1393/11/26 | پذیرش: 1393/11/26 | انتشار: 1393/11/26
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Evaluation of the yield and quality in sainfoin and alfalfa intercropping . علوم زراعی 2014; 16 (1) :51-61
URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-45-fa.html

مجیدی دیزج حسن، مظاهری داریوش، صباحی قدرت‌اله، میراب زاده مجتبی. ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه در کشت مخلوط یونجه و اسپرس . نشریه علوم زراعی ایران. 1393; 16 (1) :51-61

URL: http://agrobreedjournal.ir/article-1-45-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 1 - ( بهار 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه علوم زراعی ایران Iranian Journal of Crop Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4645